Aktualizace

08.10.2008 21:14

Tak se zase po delší době hlásíme. Sice to vypadá, že jsme na webu nic dlouho nedělali, ale opak je pravdou. Už se celkem dlouho panička štve s odkazy. Kompletně u nich změnila písmo za nové a některé odkazy přidala a jiné smazala. Protože jsme zhruba třičtvtě webu zkopírovali z estranek, tak teď jsme zjistili, že to dělá docela dost velkou neplechu, jako že se například u odkazů neobjevovali obrázky atd. Takže musíme znovu celej obsah webu nahrát na webnode a nekopírovat to z estranek, což zabere zase moc času, ale udělat se to musí.

Jinak jsme upravili sekci Vzpomínáme, pak jsme přidali k některým členům naší smečky odkazy na profily, které jsou na libimesevam.cz a na hafici.cz, přidali jsme novou fotku do kontatů a do sekce návštěvní kniha. Jak jste si už určitě všimli, že jsme před časem dali na úvodní stránku psí hodiny a taky jsme udělali novou slide show na úvodní straně s aktuálníma fotečkama. Jinak písnička, která vám k tomu hraje je od Linkin Park - In pieces.

Pak jsem konečně paničku dokopal k tomu, aby založila novou sekci. Jmenuje se Kamarádi a najdete zde moje kámoše s kterými chodím na prochajdy.

Taky jsme přidali fotečky do fotoalba k Bártovi a Safiře, takže se na ně můžete mrknout ve fotogalerii nebo stačí kliknout na jejich jméno. Pak jsme přidali jednu fotečku k mé dceři Agnes, ale tu uvidíte i v sekci Kamarádi.

Bohužel nemáme žádné nové fotky, protože je panička už od minulýho čtvrtka pořádně nachcípaná a musí se léčit. O víkendu jsme měli naplánovanou prochajdu s Bretem, ale kvůli paniččiné nemoci se nemohla konat. Jinak doufám, že se panička do víkendu vyléčí a půjdem na pořádnou prochajdu, prej, že půjdem do lesa na houby tak jsem zvědavý. No a o dalším víkendu nikam nepůjdem, to budu zase doma sám, protože panička jede na národní výstavu do Brna. Jak ji znám tak bude zase tři hodiny stát u kruhu výmaráků, jako nevim proč tak dlouho vždyť jsou přece všichni stejnak šedí ne? To u labíků si můžete vybrat :D. Ale prej jestli budu hodnej, tak mi doveze něco na mlsání a pokud ji přesvědčím, tak mi panička koupí dalšího dummyho a možná i nějakou hračku :)

V nejbližší době bude zase další aktualizace, tak sem choďte pravidelně ať ji nepropásnete :D