Krytí

20.08.2008 21:58

První krytí
27. dubna 2008

 

Dneska okolo půl čtvrté k nám přijela Chesterova nevěsta, černá labradorka Rita. Chester s Ritou se nejdřív oťukávali a hráli si spolu a pak následovalo krytí. Na začátku to vypadalo dost bledě, protože se chudák Rita nějakým zvláštním způsobem přetočila, spadla na záda a začala pištět. Tak jsme museli rychle zakročit a Ritušku postavit zpátky na nohy. Radši jsme je po dobu spojení drželi za obojky, protože měli oba tendenci si pořád sedat, spojení zhruba trvalo okolo 10 - 15 minut. Pak si oba ještě chvilku hráli a Rita nás zhruba po hodinové návštěvě opustila. Zítra přijede na druhé krytí, tak doufám, že se všechno povede. Nafotila jsem nějaké fotky tak se můžete podívat zde.

 

 


Obrazek

 

 

 

 

Druhé krytí

28. dubna 2008


Takže dneska sem o čtyřech hodinách přijela nevěsta znovu na krytí. Vypadalo to celkem dooost bledě, protože když Chester na Ritu naskakoval tak se ani nezastavila a šla dál, takže Chester za ní hopkal jak zajíc. Samozřejmě, že ho to zhruba za půl hodiny unavilo, takže jsem usoudila, že ho nechám chvilku odpočnout. Pak jsme je po chvíli pustili znovu, no a to bylo zase nastejno. Když už jsme se na to nemohli fakt dívat, tak jsme Ritu přidrželi, ale Chesin usoudil, že jako když ji budeme držet, tak že on za ní jako nepůjde. Tak jsme je nechali radši napokoji, ať si to vyřeší sami. Další půl hodinu si chtěla Rita hrát a furt Chesterovi zdrhala. Zhruba po páté hodině jsme fakt usoudili, že už to nemá cenu a jenom jsme doufali, že z toho včerejšího krytí něco bude. Tak jsme se chtěli jít loučit, otevřeli jsme bránku od dvora a oba dva vyběhli ven. Už jsme chtěli jít dolů k autu, ale ti dva si to namířili do zahrady, tak jsme se vydali za nima a co nevidíme, Rita stojí jak přikovaná a Chester se s ní konečně po dlouhé době úspěšně spojil. Aby jsme nad nima měli nějakou kontrolu, tak jsme je oba radši drželi. Dnešní svázání bylo rozhodně jedenkrát tak delší jak to včerejší, takže to mohlo být kolem 20 až 25 minut. Teď jenom doufejme, že se všechno povede a Rita zabřezne. Máme taky nějaký
fotečky, sice to na nich vypadá, že za ten jeden den Chester Ritu nakryl snad 5x, tak se nenechte mýlit, to byli jen neúspěšné pokusy, svázání proběhlo na dvou posledních fotečkách.
Vím, že je na to ještě moc brzo, ale kdo by měl zájem o štěniska, tak mi napiště na mail nebo do návštěvní knihy. Jedno štěně je již zamluveno, půjde do Dolních Dunajovic, odkud pochází Chester, za Týnou, Chesterovou matkou a babičkou štěňátka. Mimochodem Rita bydlí ve Slavkově u Brna.
Tak to je pro dnešek vše a určitě vás budu informovat, až se dozvím, že je březost potvrzena

 

 

 

Obrazek