Novinky duben - Tyler šampionem Slovinska! Voříškiáda Hranice + procházky

30.06.2013 21:52

Zasněžený začátek dubna

Přidávám fotky ze začátku dubna, no na jaro to moc nevypadalo :D

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dubnová procházka

Konečně roztál sníh, tak jsme se s klukama vydali do lesa, kde jsem udělala pár fotek, více opět na rajčeti :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MVP Maribor & MVP Maribor - Slovinsko

Po březnové výstavní přestávce jsme se vydali s Evčou a Tylerovou poloségrou Darou do Slovinského Mariboru, kde se po dva dny konala mezinárodní výstava. Cesta proběhla v pohodě a na místě jsme se setkali s Ivčou ségrou Corou a polobráchou Abbém.
V sobotu bylo nahlášeno kolem 10 výmarů a posuzoval nás slovinský rozhodčí. Tyler byl nahlášený ve třídě pracovní ze, které si odnesl Výborná 1, CAC. Následně se psem z mezitřídy Storm In Dakota, který vyhrává BOBy jak na běžícím páse, BIGy a má za sebou i několik BISů, naběhl Tyler o CACIBa. Říkala jsem si, že tam nemusíme ani chodit, protože je to jasný, kdo vyhraje... a ejhle, rozhodčí zadal CACIBa Tylerovi, tak jsem hleděla, že jsme porazili takovýho psa a měla jsem šíleně velkou radost. Potom jsme běželi o titul Best Male, což je teda pro mě novinka... běželi jsme s Abbém, který dostal CAJCe, o nej psa plemene, kterého získal nakonec Tyler! No a nakonec jsme se ségrou Corou, která získala CACIBa a Best female běželi o BOBa, kterýho vyhrál opět Tyler. V závěrečných soutěžích se nám nezadařilo, ale to mě ani moc nevadilo, protože už ten CACIB byl pro mě úspěch :).

Na hotelovém pokoji jsme byli s Evčou a Darou, kde se Dara s Tylerem furt kočkovali :D. No z fotek uvidíte sami! S Verčou jsme zkoukli Upíří deníky :D a šlo se do hajan načerpat sílu na druhý den.

V neděli nás posuzovala slovinská rozhodčí. Výmarů bylo opět kolem deseti. Tyler byl tak jako v sobotu ve třídě pracovní, kde získal Výborný 1, CAC a tím pro neděli jeho krasojízda končila :). Tímto CACem dokončil Šampiona Slovinska, tedy čtvrtý dospělácký šampionát!!! Více info v sekci výstavy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Procházka s Crazy a Easy

Fotky z procházky v Šaraticích s boxeříma holkama

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voříškiáda Hranice

Na konci dubna jsme se vypravili na první letošní voříškiádu, která byla v Hranicích. Je to jedna z našich nejoblíbenějších voříškiád, co se úrovně, organizace a prostředí týče :).  Chester nastupoval jako obvykle ve skupině retrívrů, kde byli 2 labradoři a 4 zlatí retrívři. Po celou dobu se Chester moc hezky předváděl a vyloženě si to užíval... Rozhodčí si vybral Chestera a zlaťáka, který nás porazil minulý rok do výběru o první místo, po pár kolečkách, kdy už Chester začal trošku v pohybu zaostávat, což se nedivím jelikož má už roky a bylo celkem vedro, zadal první místo opět zlaťákovi. Porazil nás o chlup v pohybu a taky skrz pigment, jelikož Chester se nezbavil světlého nosu ze zimy. Výstava to byla opět moc hezky uspořádaná a těšíme se na další ročník. Bezchybný posudek si můžete přečíst v sekci Výstavy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Procházka Chester a Rai

Pár fotek z procházky se Sabčou

 

 

 

 

 

 

Kluci v dubnu + menší trénink aportu s dummy

Pár fotek ze zahrady a taky z tréninku aportu s dummy