Novinky o štěndách

12.09.2008 21:04

Bohužel mám jednu smutnou zprávu. Oranžový pejsek 1. září zemřel, protože snědl ostrý předmět, který mu pošramotil střeva a už mu pan doktor nemohl pomoci. Jsme z toho moc smutní, ale už s tím nic nenaděláme.

No a teď k radostnějším zprávám. Ve středu 27. srpna odešla jako první ke svým novým páníkům zelená fenečka, která se jmenuje Endy. První noc v novém domově proplakala, ale pak už bylo všechno OK. Endy si zvykla velmi rychle a dovádí se svým novým spolubydlícím na zahradě. Majitelé mě poslali nějaké fotečky, tak je přidávám k ní do fotogalerie.

V neděli 31. srpna  k nám přijela sestřenka s rodinou na návštěvu a zrovna si jela pro bílou fenečku. Dovezli ji ukázat i taťkovi Chesterovi, kterej jí furt očuchával a chudina malá se ho bála. Bílá fenka se jmenuje Agnes po své prababičce Agnes Mounth Denali. První noc strávila se svojí babičkou Týnou celkem v pohodě, ani moc nekňučela. Je prý hodně živá a ráda si hraje se svou babičkou. Mám taky nějaké její fotky tak je shlédněte v její fotogalerii. V průběhu týdne budu mít další

Růžová fenečka zůstane u své mamky Rity. Jmenuje se Asta a co nejdřív dodám její fotečky

Teď o víkendu půjde k novým páníkům modrý pejsek, takže až budu mít nové informace tak je sem hned přidám.

No a odřekli nám jedni majitelé červeného pejska, takže je stále volný a čeká na nové super páníky. Červený pejsek vypadá na to, že bude pěknej macek po taťkovi a taky je tak střelenej. Bude potřebovat nějaké páníky, kteří se mu budou trošku věnovat s výcvikem a budou ho brát na nějaké delší procházky s aportíkama, aby si vybil baterky a nebyl hyperaktivní.

A taky nemáme zájemce na poslední černou fenku se žlutou stužkou. Je hodně akční a překypuje energií, takže by buď doma potřebovala nějakého psího parťáka s kterým se může pořádně vyblbnout, nebo nějaké páníky, kteří by ji aspoň brali na procházky třeba na pole, aby si zaaportovala a proběhla se.

Doufáme, že tito dva malý špunti najdou velmi brzy své nové páníky. Takže kdo máte zájem o tyto dva krasavce tak pište na mail, na icq nebo do NK.