Novinky únor a březen - Tyler Šampionem Česka!

22.06.2013 22:19

Duo Cacib Brno sobota

První víkend v únoru jsme strávili na brněnském výstavišti. Bylo nahlášeno kolem 50 výmaráků a posuzoval Stanovský (SK). Tyler byl ve třídě otevřené spolu s dalšími dvěma psy. Po prvních dvou kolečkách nám pan rozhodčí všem oznámil, že ani jeden pes od něj nedostane Výbornou, že všichni jsou na Velmi dobrou, tak jsem jen zůstala čučet s pusou otevřenou :D. Zajímavý je, že před rokem v Trenčíně nám dal ze tří psů CACe :D, takže silně nechápu jeho myšlenkový pochody, protože to jak Tyler vypadal před rokem a jak vypadá teď se nedá srovnávat... No nic, nakonec jsme odcházeli s "krásným" Velmi dobrý 2 a Tyler si připsal na svůj účet druhé VDčko :D. Posudek a další info v sekci výstavy

Odpoledne jsme měli nahlášenou chovatelskou skupinu, za de Donawitz běželi: naše chovatelka Lenka s Ryan (Carrie Love de Donawitz), já s Tylerem (Caramel Love de Donawitz), Simča s Greyem (Cartier Love de Donawitz), Ivča s Abbém (D´Amber Star de Donawitz) a Ivča s Rufusem (Duke´s Lucky Star de Donawitz). V závěrečných soutěžích bylo do chovek nahlášeno 13 chovatelských skupin. De Donawitz se probojovala do užšího výběru a nakonec ukořistila třetí místo!!! Na největší výstavě v Česku, což Duo v Brně bezpochyby je, si myslím, že je to parádní úspěch :).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duo Cacib Brno neděle

V neděli bylo nahlášeno podobné množství psů jak v sobotu a tentokrát posuzovala rozhodčí z Ukrajiny. Tyler byl opět ve třídě otevřené a měl pouze jednoho soupeře. Po důkladném posouzení nás nechala paní rozhodčí běhat několik úmorných kol u pátého jsem myslela, že to se mnou švihne a Tylerovi jsem to jen už kazila. Nakonec zadala rozhodčí CACe nám a tímto Tyler dokončil Šampiona Česka a tím pádem svůj třetí dospělácký šampionát, takže mise splněna! Takže jsme si po sobotě zpravili chuť :D. O CACIBa jsme si zaběhli s Copyrightem Pontanus, bráchou Greyem (Cartier Love de Donawitz) a Atreyem Forever Hero of Diam Weim. CACIBa získal Rey a res. CACIBa vyběhal brácha Grey. Posudek a info opět v sekci výstavy.

V neděli jsme si dali opáčko a opět jsme šli do odpoledních soutěží o nejlepší chovku. Za de Donawitz běželi: naše chovatelka Lenka s Ryan (Carrie Love de Donawitz), já s Tylerem (Caramel Love de Donawitz), Simča s Greyem (Cartier Love de Donawitz), Ivča s Abbém (D´Amber Star de Donawitz) a Evča s Darou (Darling Star de Donawitz). Tentokrát se soutěže zúčastnilo 10 chovatelských skupin a my si nakonec vyběhali 1. místo!!!! Zážitek to byl neuvěřitelný po oba dny a doufám, že si to ještě někdy zopáknem :)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kluci v únoru a březnu

Jelikož jsem se od ledna musela věnovat škole a učit se na zkoušky + únor a březen jsem psala absolventskou práci a byla solidně ve skluzu a nervní, tak jsem ani nefotila a s psiskama moc ven nechodila, takže mám z února a března jen jednu malou fotogalerku. Jsou to především válecí fotky kluků doma :)