Tyler 10. týden, Fotky z procházky, Procházka s bráškou Greyem ve Zbýšově

15.11.2010 08:12

Tyler 10. týden

Čas ubíhá jako voda a Tyler roste a roste. Za týden vyrostl o jeden centimetr a přibral dvě kila, více v jeho růstové tabulce. Sice bude mít Tyler zítra 11. týdnů, ale bohužel nestíhám, takže je aktualitka mírně posunutá. Tyler je čím dál víc zlobivější a má daleko víc energie, takže je opravdu těžké ho utahat. Naštěstí si zatím vystačí s Chesterem, kterého neustále otravuje, takže se aspoň částečně vyblbne a je klid :-D. Přidávám fotoalbum z 10. týdne, kde jsou vesměs fotky z domu :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blbnutí na zahradě + procházka

V sobotu jsem vzala ven foťák a vyrazili jsme společně s mojí kamarádkou Evčou a s psiskama k babičce na zahradu nafotit nějaké fotky. No abych řekla pravdu některé se celkem povedly :-). S Tylerem jsme zkoušeli pohyb na výstavním vodítku a moc mu to šlo, teda aspoň z mého pohledu :-). Potom jsem ho seznámila s 250 g dummy, no co vám budu povídat, je to rozený aportér, pěkně dummyho nosil v tlamce a jak se s ním naparoval :-D. Taky jsem vzala ven i králičí kůži, od té jsem ho nemohla odtrhnout, pořád ji nosil a nechtěl si ji nechat vzít :-), myslím, že se mu bude loveččina moc líbit :-P. Zkoušeli jsme taky postoj na pamlsky, ale po třech pokusech jsem to vzdala jelikož by mi z prstů nic nezbylo jak malej kousal... S Chesterem jsme si taky pocvičili postoj i pohyb. U toho pohybu to bylo celkem srandovní jelikož malej to vzal jako skvělou hru a pověsil se při běhu Chesterovi na záda :-D - no fotky mluví za vše :-P.

Než se začalo stmívat, tak jsme Tylera zavedli domů a vydali se s Chesterem na prochajdu. Začalo už zapadat sluníčko, takže jsme ukořistily moc krásné fotky :-).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Procházka s bráškou Greyem ve Zbýšově

V neděli odpoledne jsme se s Tylerem vypravili za Simčou, Sabčou, Arnoldem a naším bráškou Greyem do Zbýšova. Kluci se přivítali a my mohli vyrazit na procházku. Šli jsme převážně po polích a sadem, kde si to kluci moc užívali. Celou cestu se škádlili a došlo i na sourozenecké rvačky :-D. Kluci byli po prochajdě pořádně utahaní, zpátky šli jak beránci :-D.