Tyler 5 měsíců + články a fotky z procházek ;-)

01.02.2011 08:02

Tyler 5 měsíců

Včera 31. 1. měl Tyler a jeho sourozenci pět měsíců, jak říkám utíká to strašně rychle, jako malého štěňátka jsem si vůbec neužila... 27. 1. to byly také 3 měsíce, kdy máme Tylera doma. Vůbec mi to nepřipadá, že ho máme doma tak krátký čas, je to jako kdyby byl s námi odjakživa :-).

Kolik Tyler měří a váží zjistíte v jeho růstové tabulce. Jen vám můžu prozradit, že je momentálně v kohoutku o půl centimetru menší jako Chester, takže můj odhad byl správný, že v pátém měsíci budou kluci měřit stejně :-P. Jinak jsem měla minulý týden volno od školy, takže jsme se věnovali procházkám a základnímu výcviku. Naučili jsme se povel zůstaň v sedě a i v leže (ale ten umíme jenom doma, do sněhu si Tyler nelehne). Taky jsme se naučili lehni, to nám nešlo, teď už je to celkem v pohodě. Učíme chůzi na vodítku u nohy, to je taky v pohodě, dokonce Tyler chodí na vodítku líp jak Chester. Taky jsme začali cvičit povel k noze, ale ten opravdu pomaloučku polehoučku. Zatím je Tyler moc šikovný, tak jsem zvědavá, kdy u něho nastane puberta a všechno se mu vykouří z hlavy :-D. Teď budeme trénovat každý den postoj, jelikož máme v sobotu a v neděli výstavu v Brně ;-). V sobotu jsme v kruhu 3 (brácha Grey - Cartier Love a brácha Berry - Cashmere Love), v neděli jsme v kruhu jen 2 a to s bráškou Greyem. Oba dny budou přítomny i naše ségry Ryan - Carrie Love a Cora - Coreen Love a taky naše mamka Gina - Eternal Vision At Sirius Nova. Oba dny jsme v hale P kruh 27. V sobotu je nahlášených 40 výmarů a v neděli 28.

 

 

Prochajda v Heršpicích - Chester, Tyler a Rainbow 24. 1. 2011

 V pondělí jsme se domluvily se Sabčou na prochajdu, aby se kluci vyblbli.  Šli jsme na pole směrem k Hodějicím, kde jsme strávili cca 2 hodinky. Tyler a Rai si spolu celou dobu hráli, jde to vidět z fotek, kde dělali neskutečné ksichty a vylomeniny :-P. Chester si jich nevšímal a byl celou dobu od nich v co největší vzdálenosti, aby ho neotravovali :-D.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prochajda ve Zbýšově - Chester, Tyler, Grey a Easy 26. 1. 2011

 Ve středu jsme vyrazili na prochajdu za bráškou Greyem do Zbýšova a za Easynkou. Bráchové si spolu hráli a nebo oba otravovali chudáka Easynku, hlavně Greyíček :-D. Jakmile si Grey přestal Tylera všímat, tak Tája si našel jinou zábavu - okusování Chestera :-D. Tomu se to samozřejmě nelíbilo a tak Tylerovi opět zdrhl a celou prochajdu se k do jeho blízkosti nepřibližoval :-D

Fotečky opět od tetičky Zdeničky ;-)

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prochajda v Heršpicích - Chester, Tyler a Rainbow 27. 1. 2011

 Ve čtvrtek jsme šli opět na prochajdu se Sabčou a Raiem v Heršpicích. Kluci opět blbli a honili se celou prochajdu :-P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prochajda ve Zbýšově - Chester, Tyler, Grey a Easy 28. 1. 2011

 V pátek jsme se opět vydali za bráchou Greyem do Zbýšova a za Easynkou. Kluci opět řádili jako černé ruky :-P. Tentokrát tolik neotravovali Easynku, ale našli si lepší zábavu v okusování a tahání mršiny zajíce :-/, jak říkám holt mají vytříbený apetit :-D :-/. Fotečky opět od tetičky Zdeničky.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mrazivá prochajda v Heršpicích - Chester, Tyler a Rainbow 29. 1. 2011

 V sobotu jsme se vydali opět za Sabčou a Raiem do Heršpic. Bylo kolem - 7 °C až - 9 °C pod nulou a svítilo krásně sluníčko :-). Na stromech byla námraza a všude to vypadalo jako v pohádce :-).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hromadná prochajda Popůvky 30. 1. 2011

Na neděli byla domluvená hromadná prochajda v Popůvkách. Sešlo se nás celkem 12 psisek, takže opravdu úctyhodný počet :-). Celkem z toho 5 ohařů (3x výmar, 1x vižla, 1x anglický setr), 2 kříženečci, 1 labrador, 1 kokršpaněl, 2 boxeři a 1 ridgeback. Vypíšu sem ty o kterých vím, že mají weby: Simča a brácha Grey, Zdeňka a Easy, Janča, Aimee a Rosie, Míša a Airony a Eva a Kelly.
Sraz jsme měli u rybníka v Popůvkách a prochajda se konala v místním lese, kde jsme si prošli krásný okruh. Všichni pejsci byli moc hodní a nekonfliktní, takže to byla opravdu vydařená a pohodová prochajda ;-).

Krásné fotečky opět u tetičky Zdeničky ;-)