Tyler 9. týden, návštěva sourozenců Greye a Ryan + další fotky, videa a novinky

07.11.2010 17:39

Chester a jeho podzimní fotky

Den před tím než jsme si dovezli domů Tylera, jsem nafotila krásné podzimní fotky Chestera. Zrovna zapadalo slunce a tvořilo na Chesterové srsti opravdu úžasné odstíny červené, takže jsem toho využila a vytáhla foťák. Na foto se můžete mrknout na rajčeti ;-)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tyler 9. týden

Po týdnu přináším nové info jak náš shedivec prospívá. Tyler roste jako z vody, postojová fotka je toho důkazem, celkem se protáhl do délky a začíná vypadat jako ohař. Za týden vyrostl o 1,5 centimetru a přibral 1 kg, více se dozvíte v růstové tabulce v jeho profilu :-).

Chestera terorizuje čím dál víc, chudák, vůbec si od něho neodpočine. Jejich hry jsou surovější a malej si začíná čím dál víc dovolovat. Je těžší ho unavit, protože čím dál míň spí a víc energie vkládá do vymýšlení blbostí, naštěstí si s Chesterem dost vyhraje, takže na ty blbosti moc času nemá :-D. Betyna ho pořád okřikuje, když se jí něco nelíbí a malej ji začíná trošku tolerovat, ale pořád ještě nechápe, že si s ním Betyna prostě hrát nebude :-D. Jinak je prcek moc šikovnej, krásně reaguje na jméno a na "fuj". V pondělí jsme byli na druhém očkování a taky jsme nechali Tylera očipovat. V pondělí 22. 11. jdeme na očkování pětikombinace, potom nás ještě čeká vzteklina, tetanus, borelioza a psincový kašel, takže toho chudák malej bude muset vytrpět ještě dost.

V pátek mi taky domů dorazil rodokmen, takže už začínám vypisovat přihlášky na výstavy :-P

Přidávám fotky z devátého týdne Tylerova života a taky jedno video, kde si hraje s Chesterem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Psí pokoj je konečně hotový

Konečně je dodělaný kočičí strom, kde má Safira svůj pelíšek a taky místo, kde se může vklidu najíst. Přidávám pár fotek, zbytek na rajčeti...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Návštěva Tylerových sourozenců, brášky Greye a ségry Ryan

V sobotu k nám dojeli Tylerovy sourozenci. A to bráška GREY (Cartier Love de Donawitz) se svými paničkami Simčou a Sabčou, ségra RYAN (Carrie Love de Donawitz) s paničkou a taky Tylerovou "mamčou" Lenkou :-). Šediváci se pořádně vyblbli u nás na zahradě a jak jde vidět, tak na sebe nezapomněli :-). Ryan terorizovala Tylera :-D, což bych do ní opravdu neřekla, je to pořádná dračice :-P. Tyler si samozřejmě nic nenechal líbit a pěkně to sestřičce oplácel. Grey taky nebyl pozadu a s chutí se účastnil sourozeneckých bitek :-P. Později jsme se přesunuli na dvůr, kde jsme s prckama vyzkoušeli postojovky :-). Chester byl na šediváky moc hodný a se všema si hrál, hlavně s Ryan a Greyem, kteří se s Chesterem přetahovali o balonek na šňůrce. Tylera to moc nebralo, protože má Chestera doma každý den, tak radši tahal Greye za ocásek :-D. Pesani si to moc užili a na konci návštěvy byli celkem zničení, teda aspoň Tyler po odjezdu sourozenců spal snad tři hodiny v kuse, což je u něho nezvyk :-D.

Už teď se moc těšíme na další setkání se sourozenci ;-).

Fotek mám opravdu málo, kdyby nebylo mojí kamarádky Evči, která návštěvu dokumentovala, tak by fotky nebyly vůbec žádné. Pokusím se sehnat ještě nějaké fotečky od Lenky a Simči a pak bych sem na ně dala odkázek :-).

Mám taky krátké videjko, které naprosto vystihuje atmosféru celé shedivé návštěvy :-P