Dnešní sáňkování a balonkování :)

16.01.2009 20:04

V týdnu byli páníci s Betynou zase u veterináře, vůbec jí to nezávidim. Má totiž dost hlubokej zánět v očích, kterej pokročil jen kvůli tomu, že náš první pan „veterinář“ nestanovil správnou diagnozu a říkal, že se tady ten zánět vyléčit nedá a že u těchto plemen je to normální, tak nám dal jen mast s kterou měli páníci Betyně oči promazávat. Panička se naštvala, protože se to nezlepšovalo, ale spíš zhoršovalo a vzala Betynu sebou, když jeli k jinému vetovi do Slavkova se Safirou. Betyna dostala dvoje kapky do očí. Jedny jí panička kape 3x denně a ty druhé 2x denně. Ve středu byli na kontrole a očička se celkem zlepšila, ale Betyna chytla nějakou hnusnou vyrážku. Reagovala, tak na jednu složku v kapkách, takže je pan doktor změnil a dal nám ještě kapičky na vyrážku a pro jistotu i antibiotika, protože oči se nelepší tak rychle jak by měly. Betyně moc nezávidim, protože u veta dostala injekci – brrr… jediný co jí závidim je to podávání prášků. Panička jí je totiž balí do salámku, aby do ní prášky dostala:D.

 

Dneska panička přijela ze školy dřív, takže jsme šli ven, užít si ještě sněhu, než zase roztaje. Šli jsme na pole, kde mě panička zapřáhla do postroje, za kterej připla sáně. No samozřejmě, že si na ně zase sedla a já jsem jí musel tahat i do kopce… no řeknu vám, nadřel jsem se jako kůň. Ale za odměnu jsme s paničkou cvičili aportování s dummíka, tak to jsem měl obrovskou radost. Akorát nechápu, proč musím paničku tahat jak nějakej husky... prej si mám cvičit fyzičku, sice nevim co to je, ale budu se snažit :D

Panička vymyslela novou super hru. V obchodě koupila sadu nafukovacích balonků a jeden vzala ven a nafoukla ho. Chtěla vědět co budu dělat, myslela si totiž, že ho prokousnu a on praskne, ale nejsem přece blbeček a tak jsme si s paničkou na dvoře pinkali s balonkem, bylo to fakt bájo, vyzkoušejte to určitě taky!!!

Máme nějaký fotky a video tak se mrkněte (panička totiž konečně přemluvila taťku aby nás vyfotil):D