Návštěva v Dolních Dunajovicích

01.01.2010 16:09

 

Ve středu 30. prosince jsme se vydali na návštěvu k mojí sestřenici do Dolních Dunajovic a vzali jsme sebou i Chestera, aby se po delší době podíval na svoji mamku Týnu.

Než jsme vyjeli, tak jsem musela do auta nanosit potah a autopostroj. Když Chester uviděl co nesu, tak se málem zbláznil radostí, protože už asi měsíc autem nejel, což je fakt dlouhá doba :-D. Cesta nám trvala zhruba třičtvrtě hodiny a Chester si to vážně užíval, sledoval auta a dělal strašně důležitýho :-D.

Jakmile jsme byli na místě, tak se Chester běžel přivítat se svojí mamkou Týnou (Cleopatra Via Brunesis) a byl radostí bez sebe, že ji zase vidí :). Sebou jsem vzala uzel na přetahování, protože vím, že Týna se přetahuje ráda :-D. Ještě, že jsem ho vzala, protože ti dva spolu blbli snad půl hodiny. Holt Týna delší námahu nevydrží jelikož má docela slušnou nadváhu, ale to uvidíte na fotkách. Původně vážila 37 kg (Chester měl 38 kg a řekli mě na cvičáku, že je vyžranej a to má v kohoutku 58 cm) a v kohoutku má 53,5 cm. Teď Týna váží 33 kg, ale potřebovala by minimálně 3 nebo 4 kg ještě shodit a pak by z ní byla fakt krasavice. Kdyby byla tak týden nebo čtrnáct dní u nás, tak bychom ji s Chesterem, tak proháněli, že by nadbytečná kila shodila raz dva :-D.

Jinak si na fotkách všimněte podoby Chestera a Týny. Hlavu mají skoro stejnou a stavbu těla taky, akorát je škoda, že Chester po Týně nezdědil její nádherné předhrudí, to nám totiž trošku chybí...

Fotky na rajčeti a nebo ve fotogalerii. Včera a dneska jsem si trochu hrála s fotogalerií a to konkrétně se sekcí Top fotoalba, sice tam nejsou všechny, ale budu se je snažit co nejdřív doplnit :)