Novinky červen - výstavy, krytí, návštěva štěňátek, procházky

28.07.2014 23:01

MVP Nitra

Hned druhý den po klubové výstavě jsme se vypravili na Slovensko a to konkrétně do Nitry. Tyler byl nahlášený ve třídě šampionů, kde měl ještě jednoho konkurenta (Caesar z Mariánskej záhrady) a posuzovala nás slovenská paní rozhodčí Jana Janek. Tyler si ve třídě šampionů vyběhal známku Výborná 1, CAC a tím udělal další krůček ke slovenskému grand šampionovi. Následně si pak vyběhal ještě res. CACIB! Více info v sekci výstavy.










 










 

 

Krytí Tyler x Meggie

V pátek 6. 6. přijela za Tylerem dlouho očekávaná nevěsta Meggie. Krytí proběhlo naprosto bez problémů, psiska se viděla cca 2 minuty a hned šla na věc :D. Spojení trvalo 17 minut. Evča se rozhodla, že překrývat se bude hned další den, takže v sobotu navečer proběhlo překrytí, které proběhlo taktéž bez problémů a trvalo 20 minut. Pokud se vše zadaří tak jak má, tak by se štěňátka měla narodit začátkem srpna. Více informací v sekci plánované krytí

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voříškiáda Slavičín

První týden v červnu se konala voříškiáda ve Slavičíně, která se pořádala v místním zámeckém parku. Chester byl nahlášený do třídy veteránů, kde měl ještě další 2 konkurenty. Od paní rozhodčí dostal moc pěkný posudek a známku Výborná 1, Nejlepší veterán výstavy! Více informací v sekci Výstavy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Návštěva Tylerovy dcery Dony

Na voříškiádu se za námi přišla podívat Tylerova dcera Dona (Afra z Pluskovečku). Dona se hodně potatila, má krásnou stříbrnou barvu, stejný odstín jako Tyler i přesto, že matka byla tmavá a taky má Tylerovu hlavu akorát ve fenčím provedení :). V kostře si z tatínka vzala taky dost, až na pár detailů, ale to se ještě uvidí až dospěje a "dodělá se", pořád je to ještě škvrně :). Na rajčeti najdete fotky Dony a Tylera, taktéž jsem je přidala do jejího profilu.










































 

 

Návštěva štěňátek v CHS Věrný kamarád

V polovině června jsem se jela se Sabčou podívat do CHS Věrný kamarád na první Raiovi potomky. Nafotily jsme spoustu fotek, které najdete ve fotogalerii na rajčeti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lednicko - valtický areál

V červnu jsme s Evčou a psiskama vyrazili na celodenní výlet do Valtic a následně pak do Lednice. Užili jsme si príma den a těšíme se moc na další výlet :).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voříškiáda Kyjov

Ke konci června jsme se zúčastnili voříškiády v Kyjově. Chester nastupoval ve třídě veteránů, kde s ním bylo ve třídě nahlášeno dalších 8 psů. Chester si v těžké konkurenci vyběhal Výborný 2! Více info v sekci výstavy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trocha tréninku nikdy nezaškodí :)

Evča natočila videjko Tylera a jeho aportu z vody :)

 

Procházky v červnu

Fotky z červnových procházek, více jich najdete jako obvykle na rajčeti.