Novinky červenec - potvrzení březosti, voříškiáda, lovecký výcvik, procházky

26.08.2014 02:02

Potvrzení březosti

Hned první červencový den nás čekala krásná zpráva a to potvrzení březosti Meggie! Na sonu bylo vidět minimálně 7 štěňátek!!! Štěňátka by se měla narodit první týden v srpnu. Už se moc těšíme!!! Více informací o vrhu v sekci plánované krytí. Na rajčeti najdete také pár fotek z průběhu březosti.

 

 

 

 

 

 

 

Lovecký výcvik s Raiem

Po dlouhé době jsem vytáhla zvěř z mražáku a šli jsme s psiskama pocvičit aporty, dohledávky a vlečky pernaté. Tentokrát se k nám přidal i flatí kámoš Rai. Všechna psiska si to moc užila a samozřejmě jim to šlo na jedničku ;). Fotky na rajčeti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trénování barvy a plavčo s Raiem

Zkusili jsme také potrénovat barvu, Tyler ji zkoušel po roce a jako ostřílený profík ji zvládl vypracovat na jedničku, teda spíš na čtverku :D. Rai ji zkoušel poprvé a vedl si moc dobře. A nesmím zapomenout na Chestera, který si střihl taky jedno kolečko. Nakonec jako odměnu si psiska zaplavala v rybníku a Tyler ještě k tomu potrénoval aporty a ochotu na hluboké vodě.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voříškiáda v rámci Brněnských psích dnů

V půli července jsme se vydali na voříškiádu do Brna, která se konala v rámci Brněnských psích dnů. Chester byl nahlášený do třídy veteránů, kde byl kupodivu sám, takže získal první místo a tím pádem i Vítěze skupiny! Posudek najdete v sekci Výstavy 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lovecký výcvik červenec foto

Na rajče přidávám fotky z tréninku s pernatou... letos se začínáme pomaličku připravovat na hony, tak jsem zvědavá jak to Tylerovi půjde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lovecký výcvik červenec videa

Tentokrát mám i z tréninku videjka za které moc děkuju kamarádce Evči. Mám celkem tři, Tylera na vlečce bažanta, Tylera při aportu a Chestera při aportu.

 

Tyler na vlečce bažanta

Chester aport bažanta

Tyler aport bažanta

 

Bárt slaví 4. narozeniny

Na konci července měl náš kocour Bárt čtvrté narozeniny. Oslavu a dortík bude mít až v srpnu s Tylerem ;)

 

Procházky v červenci

Na rajčeti najdete fotky z červencových procházek