Novinky leden a únor - super výsledky Tylerových potomků na výstavách + procházky

19.02.2015 19:22

Národní výstava psů Brno - Mia - BIS štěně výstavy!!!

První týden v lednu se Tylerovy potomci poprvé předvedli na výstavě a vedli si naprosto úžasně! Národní výstavu posuzoval pan rozhodčí Nehyba (CZ), byla zde nahlášená MIA (Amata Mia La Vita Eterna) a ARCHIE (Arcangelo Grigio La Vita Eterna), oba v necelých 5-ti měsících nastupovali do třídy štěňat. Archie si vyběhal známku Velmi nadějná 1 s moc pěkným posudkem, Mia porazila své dvě konkurentky a taktéž si odnesla známku Velmi nadějná 1 s pěkným posudkem a jako třešničku na dortu přidala BIS štěně - Nejkrásnější štěně výstavy z cca 30ti přihlášených štěňátek ♥!!!!
Fotky z výstavy najdete na rajčeti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hon v bažantnici

Na začátku ledna jsme se s Tylerem zúčastnili honu v bažantnici. Užili jsme si zde příjemné dopoledne a hlavně Tyler si užíval svou loveckou vášeň naplno :). Fotky bohužel nemám, protože jsem si doma zapomněla kartu do foťáku :D

 

Axa z Pluskovečku

V lednu se mi ozvali páníčci dalšího odchovánka z vrhu A z Pluskovečku. Měla jsem velkou radost, že vím od dalším štěněti z tohoto vrhu, jelikož i když bylo štěňat celkem 9, tak mám informace pouze o 2 štěňatech :/, což je velká škoda... Páníčci bydlí v Ostravě a fenku pojmenovali Sheylla, papírově Axa z Pluskovečku. Sheylla se má u Klárky s Romanem přímo královsky a moc ji chválí jak je šikovná. Fenka má nyní v 18 měsících výšku cca 60 cm a váží kolem 25 kg. Je taktéž plnochrupá a má nůžkový skus. Na jaře se předvede na jarním svodu loveckých psů :). Vytvořila jsem Sheylle její profil na stránkách, kde najdete i zbytek jejích fotek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Procházka s Miou a Argentem

Ke konci ledna jsme byli na procházce s Tylerovými dětmi Miou a Argentem, nemohla samozřejmě chybět i Meggie s poloségrou Darou. Psiska se pěkně vyblbla, hlavně naše omladina. Povedlo se i pár pěkných fotek na které se můžete mrknout ve fotoalbu, Argento jakoby Tylerovi z oka vypadl, geny se opět nezapřou ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DUO CACIB Brno

První týden v únoru se konala dvoudenní výstava v Brně. Tyler byl nahlášený pouze v sobotu, kde posuzoval polský rozhodčí. Tyler se předvedl ve třídě v šampionů spolu se svým polobratrem Abbém, který získal titul CAC, následně CACIB a BOS, takže Tyler si odnášel ze třídy šampionů známku Výborná 2, res. CAC. Posudek a další info najdete tradičně v sekci výstavy 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na výstavě se po oba dny předvedly i Tylerovy děti, pro Auru a Argenta to byla premiéra, Archie s Miou se předvedli na výstavě v lednu v Brně, takže věděli do čeho šli ;). Nastupovaly poprvé do třídy dorostu, jelikož v sobotu slavily přesně 6 měsíců. Jak jsem již psala výše, v sobotu posuzoval poslký rozhodčí W. Burski a v neděli posuzoval slovenský rozhodčí J. Jursa. Štěňátka byla šikovná, jen páníčci budou muset zapracovat na předvedení, ale to se do mladých vše dopiluje ;).

Pár fotek Tylera s jeho dětmi:

 

 

 

 

 

 

A zde už výsledky s novými fotkami Tylerových dětí, stačí kliknout na jméno a dostanete se na jejich profil, kde najdete i jejich fotoalbum:

Aura Devota La Vita Eterna
sobota - Velmi nadějná 1/3 !!!
neděle - Velmi nadějná 3/4

Aura je taková malá kopie tatínka, z fotek se můžete přesvědčit sami, hlavy mají jak přes kopírák ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amata Mia La Vita Eterna
sobota - Nadějná 2/3
neděle - Velmi nadějná 2/4, první místo získala fenka, kterou dělil pouhý týden od třídy mladých :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arcangelo Grigio La Vita Eterna
sobota - Naděný 2/2
neděle - Velmi nadějný 1/2!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Argento Buricco La Vita Eterna

sobota - Nadějná 1/2
neděle - Velmi nadějná 2/2



























DALŠÍ FOTKY ODCHOVÁNKŮ:

Angelico Cocco La Vita Eterna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amore Appassionato La Vita Eterna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afra z Pluskovečku

Na výstavu do Brna se přijela podívat i Tylerova dcera Dona (Afra z Pluskovečku). Od června co jsem jí viděla naposledy se moc hezky dodělala a je z ní moc pěkná fenka. Dona v 18 měsících měří 61 cm a váží 27 kg, má pěknou středně silnou až silnou kostru, světle stříbrnou barvu, hluboký hrudník a moc pěknou fenčí hlavu :).  Pár nových fotek najdete u ní v profilu ve fotogalerii ;)









Procházky v lednu a únoru s trochou loveckého tréninku ;)