Novinky srpen - ŠTĚŇÁTKA, výstavy, výcvik, procházky, TYLER SLAVÍ NAROZENINY

12.09.2014 03:49

Vrh "A" La Vita Eterna je na světě!!!

Ve čtvrtek 7. 8. 2014 se narodil dlouho očekávaný vrh v CHS La Vita Eterna po našem Tylerovi a Meggie (Bailey Agamysh). První štěňátko se narodilo ve 3.15 h ráno a poslední pejsek se narodil večer ve 20.20 h. Celkový počet je 9 štěňátek, z toho 5 holčiček a 4 chlapečci. Štěňátka měla hezky vyrovnané porodní váhy a mají krásně světle stříbrnou barvu. Více informací o vrhu najdete v sekci Potomci, kde má každé štěňátko založený i svůj profil. Fotogalerie štěňátek je pravidelně aktualizovaná o nové fotky ;).









































 

První Tylerova štěňátka slaví 1. narozeniny!

První štěňátka po Tylerovi (Vrh "A" z Pluskovečku) oslavila 9. 8. své první narozeniny! Akime, Archie, Agnusi, Argo, Aby, Afro, Aido, Axo a Almo přejeme Vám s tatínkem všechno nejlepší k narozeninám, hlavně hodně zdravíčka, stále plnou misku a také spoustu pracovních a i výstavních úspěchů :). Panička Dony (Afra z Pluskovečku) nám poslala pár fotek z oslavy narozenin, můžete se podívat níže... na ostatní štěňátka bohužel nemám kontakt, ale doufám, že si oslavu užili stejně jako jejich ségra :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Národní výstava Velence (HU)

Na začátku srpna jsme se vydali na výstavu kousek od Budapešti. Tyler byl nahlášen ve třídě šampionů, kde získal od maďarského rozhodčího známku Výborný 1, CAC a následně si vyběhal i titul BOB - vítěz plemene. Více informací najdete v sekci Výstavy 2014





































 

 

 

V lese na houbách :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krajská výstava psů Zetor

Na konci srpna jsme se vydali do Brna na krajskou výstavu psů. Tyler si zde ve třídě šampionů vyběhal známku Výborný 1 a Vítěz třídy. Následně získal Krajského vítěze a v závěrečných soutěžíš vyběhal Vítěze skupiny - BIG! Více informací v sekci Výstavy 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Procházky v srpnu

Na rajčeti najdete fotky ze srpnových procházek :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tyler má 4. narozeniny!

31. srpna měl náš Tyler 4. narozeniny! Za celou smečku mu přejeme všechno nejlepší :*. Oslavu bude mít až v září jelikož jsem letos nějak nestihla nakoupit dárky :/ :D. Přikládám aspoň jednu postojovou fotku, kterou jsme v srpnu vyfotili :)