Oslava Betyniných narozenin + hromada nových fotek a taky nějaké novinky :)

24.07.2010 13:46

Oslava Betyniných narozenin

Jak jsem už psala v minulé aktualitě, naše Betyna oslavila 12. července krásné 13. narozeniny! Na svůj věk je poměrně čiperná i když skoro vůbec nevidí. Betynko, celá naše smečka ti přeje hodně zdravíčka, protože to je nejdůležitější a hlavně ještě spoustu let strávených v naší společnosti :). Oslavu jsme dělali až teď jelikož jsem čekala až mi dojde dárek pro Betynu z netu. K narozeninám dostala obrovský dort, který byl větší než ona :-D, sice z něho měla jen trochu, ale celé smečce (Chester, Betyna a Safira) vystačí na dva dny :-P. Dort byl opět dělaný z masa, zeleniny, sýra a tvarohu. A jako další dárek dostala nový pelíšek, který se přímo skvěle hodí do psího pokoje... z fotek a videa posuďte sami :).

 

 

 

A když už jsme u těch fotek, tak jsem se konečně dostala k tomu, abych vytřídila Betynniny fotky od začátku roku a přidala je všechny do jejího fotoalba z roku 2010

 

Spolu s Betyniným pelíškem jsem objednala "opožděné" dárky i pro Safiru. Opět jsou to pelíšky do pokoje, které bude mít na kočičím stromě. Povětšinou se snažím ladit barvy pelíšků do barev pokoje tzn. zelená, žlutá a modrá. Safiře jsem tedy objednala modrou kukaň, modrozelený plyšový tunel a modrozelenou kočičí houpačku. Všechny fotky jsem přidala do jejího fotoalba z oslavy jejích narozenin.
Po kliknutí na fotku se dostanete do fotoalba

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Taky jsem roztřídila Safiřiny fotky z 10 - 13. měsíce jejího života. Tzn. od dubna do července. Všechny najdete ve fotoalbu na rajčeti.
 
 
 
 
Když jsme byli v červnu u mého strejdy na návštěvě vzala jsem sebou foťák a vyfotila jeho psa Míšu. Už je to taky postarší pán, má 10 let. Jeho fotky jsou opět ve fototgalerii z roku 2010 na rajčeti.
 
 
 
Přidávám taky foto našich malých králíčků z minulého měsíce. Bohužel se nám začíná smůla lepit na paty v tom, že někteří naši králíci chytli myxomatózu. Kdo chová králíky, tak ví jaká je tato nemoc svině. Je totiž neléčitelná a většinou na ní pojdou všichni králíci v chovu. Bohužel se u nás objevila akorát po očkování malých králíčků (dříve jejich očkování nešlo, ptž králici musí dosáhnout minimálně 5 - 6 týdnů), tzn. že ti králíci, kteří ji měli většinou pojdou a u toho zbytku se zatím uvidí. Po očkování této vakcíny je imunita králíka oslabena na 14 - 21 dní, takže jsou hodně náchylní na nemoci a tím pádem můžou myxomatózu ještě chytnout. Můžu teď jen tiše doufat, že nám zůstanou aspoň nějací králíci...
Po kliknutí na fotku se dostanete do fotoalba, kde zobrazíte i další nově přidané fotky...
 
Králíčci od Daisy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Králíčci od Fifiny

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Králíčci od Zajdy

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Chester - nové fotky z července

Červenec byl poněkud horký, takže jsme ho trávili přes den v bazénu a navečer jsme šli na nějakou procházku a nebo jsme na poli cvičili s dummy dohledávku a pokoušeli se opět o marking, který Chester jakš takš pochopil, ale někdy si prostě dělá co chce :-/.

Fotky z bazénu najdete jako obvykle na rajčeti

 

Fotky z procházek a cvičení najdete opět na rajčeti. Mezi nimi jsou i fotky jak se Chester válí v kaluži bahna, jak aportuje dummy, hledá v poli atd :).

 

Trošku infa co plánujeme na příští týden... V pondělí jde Lenka s Ginou na sono a tzn. že bych se měla dozvědět jestli se krytí podařilo a Gina je opravdu březí. Jakmile to budu vědět, tak to hned napíšu na stránky. Plánujeme taky pobyt u holek v Lulči, takže můžete očekávat hafo videí, fotek a poměrně dlouhej článek :-D. V Lulči budeme převážně cvičit loveččinu s dummy na louce, poli, vodě, rákosí a možná i lese - v Lulči mají totiž na cvičení úžasné prostředí. Protože jsme nesehnaly s Milčou žádnou zvěř, tak si budeme muset vystačit s králičími kůžemi, které použijeme na aportování a převážně na vlečky srstnaté. Strašně ráda bych zkusila i pernatou, hlavně kačenu z vody, ale to holt budeme muset nechat až na cvičení s šedivákem, ptž pro něj budu muset sehnat zvěř na výcvik na 100 procent. Samozřejmě, že po výcviku budeme chodit na procházky a prozkoumávat okolí, které je v Lulči opravdu překrásné :).