Po dlouhé době konečně nějaká aktualitka :)

31.05.2009 17:36

Ahojky, po dlouhé době se zase hlásíme :). Moc se všem omlouváme, že jsme neodpovídali na vzkazy v návštěvní knize, ale nebyl čas :(. Zaprvé měla panička hodně učení, hlavně anličtina :-! a za druhé bylo celkem pěkné počasí, takže jsme si ho náležitě užívali :). Původně chtěla panička aktualizovat minulej týden, ale minulej čtvrtek jí došly z knižního klubu první dvě knížky Twilight ságy - Stmívání (Twilight) a Nový Měsíc (New Moon) na které se strašně těšila až si je přečte (navnadil jí totiž film Stmívání, který se jí moc líbil). Tak se pustila do čtení, no a druhej den v pátek v noci je měla obě dvě přečtený :D. Samozřejmě, že si chtěla přečíst i další dva díly Zatmění (Eclipse) a Rozbřesk (Breaking down) , tak si je stáhla z netu :D a dočtený je měla v pondělí (no je prostě šílená přes dva tisíce stran skoro za pět dní :D), takže jaksi přes víkend na aktualizaci nebyl čas :D.  Jinak tyhle "knižní záchvaty" má panička celkem často, takže je to u ní uplně normální :D a nemusíte se o ní bát :D, ale tento byl fakt extrémní, protože ji tahle sága chytla nejvíc ze všech knížek co, kdy četla (a že jich bylo fakt dooost), takže ji všem vřele doporučuje :).
Jinak díky této Twilight sérii už má vybraný jméno pro výmaráčka, zatím vám ho nebudeme prozrazovat, ale jediné čím vám můžeme napovědět je, že bude mít jméno po jednom z upírů :). Taky naše nej kámoška Milča od Laury čte tuto sérii a překvapivě si pro malou výmarku taky vybrala jméno :) z této ságy. No bude to zajímavý, obě holky budou mít výmaráky, aby toho nebylo málo tak ze stejnýho vrhu (teda pokud to vyjde) a budou mít jméno ze stejné ságy :D.
Taky si můžete všimnout, že jsme změnili slide show na úvodní straně za aktuální fotky a písnička, která vám tam hraje je samozřejmě z filmu Stmívání a to konkrétně Bellina ukolébavka (Bella´s Lullaby), která se paničce moooc líbí :).

No a teď vám sem s paničkou dáme fotečky malých králíčků :). Vypadaj spíš jak plyšáci :D, však se na ně podívejte sami.
Králíčci od Fifiny:

 

A první fotky králíčků od Zajdy:

 

Bohužel máme jednu špatnou zprávu. V pátek umřela Sisina (králík), onemocněla a bohužel své nemoci podlehla :(.,

Jinak je taky zaktualizovaná sekce Kočky - v nejbližší době žádná kočka nebude... více se dozvíte ve zmiňované sekci

Jinak minulý týden a tento týden jsme jako obvykle procházkovali, na dvě procházky si panička vzala sebou foťák, tak se můžete podívat na fotečky. Chodili jsme s paničkou do lesa, pak jsme zkoušeli hledačky ve vysokým obilí (řeknu vám, je to teda fuška, ale není to nic co by můj nos nezvládl), taky jsme jezdili s páníkama autem k Jalováku, abych si zaplaval :). A když už jsme u toho tak vám panička vyfotila jak si lebedím v autě na potahu od Green dog, kterej jsem dostal k narozkám :). Od minulýho pondělka má panička oficiálně řidičák, tak spolu jezdíme k Jalováku. Jak vidíte, tak jsem ještě živej :D. Jinak tento týden teda nic moc... O víkendu jsme nikde nebyli, protože je už od středy nebo od čtvrtka hnusně a prší, takže se ani nikam jít nedá... Doufám, že se udělá v týdnu hezky, aby mě mohli páníci na dvoře napustit bazén a já se v něm mohl rochnit :)))