♥Šedivák je na světě!!!!♥ + nové fotky a další novinky

31.08.2010 21:05

Narození výmaráčka

Dnes se v brzkých ranních hodinách a to konkrétně od 0:15 - 5:04 narodil dlouho očekávaný vrh C v chs de Donawitz a tudíž i můj vysněný šedivý poklad ♥. Celkem se narodilo sedm malých šediváčků z toho 2 holky a 5 kluků! Více info se dozvíte na stránkách de Donawitz a odkaz na fotky z porodu malých šediváčků je zde

 

V pátek byl u nás nádherný západ slunce. Opět jsem neodolala a musela všechno nafotit :-). Více fotek na rajčeti...

 

 

 

 

 

 

 

O víkendu jsme byli s mojí kamarádkou Sabčou na procházce u Jalováku, vzaly jsme sebou samozřejmě i Chestera, který se pořádně vyřádil. V sobotu jsme šli poměrně pozdě, takže prochajda trvala jen 2 hodiny. Šli jsme nejdřív po polích, potom lesem a nakonec jsme zakotvili u heršpického rybníku, kde si Chester zaplaval a zaaportoval.

V neděli jsme šli k Jalováku znovu, tentokrát jsme vyšli dřív, takže jsme byli venku zhruba 4 hodiny. Vzali jsme to lesem a trochu delší cestou, kde jsme našli spoustu jedlých hub, například hříbky, modráky, suchohřiby, kozáky a holubinky. Chester si hub absolutně nevšímal, jako obvykle :-D. V lese si našel velkou bahenní lázeň ve které se válí divočáci a samozřejmě, že se v ní vyválel :-D. No fotky mluví za vše. Potom jsme šli opět k rybníku, kde Chester zase blbnul ve vodě :-).

Byly to moc hezky strávené dva dny a doufám, že si to brzo zase zopakujem :-)

 

Jak jsem psala v minulé aktualitce, tak plním a přidávám sem foto z BARFování, neboli fotky co dostávají pesani na večeři :-). Později udělám samostatnou sekci, kde najdete i povídání :)