Výročí, Novinky z minulého týdne, Návštěva Agnes a moře přidaných fotek

01.03.2009 21:58

Ve čtvrtek 19. února to byl přesně rok, kdy jsme se poprvé sešli s Milčou a Laurou na procházce (jestli chcete, tak se můžete podívat na fotky jak to před rokem vypadalo). Jen v krátkosti jak vzniklo jejich přátelství. Panička se dívala do návštěvní knihy chovatelské stanice výmarských ohařů Z Lulečských lesů a tam klikla na odkaz zlaté retrívřice Laury. Párkrát si paničky napsali do návštěvní knihy a pak přes ICQ, kde zjistili, že mají hodně stejných zájmů a že od sebe bydlí jen kousek, zhruba 20 km. Domluvily se na společné procházce, kde jsme se s paničkou vydali autobusem za oběma holkama do Lulče. Procházku jsme si náležitě užili a vzniklo zde krásné přátelství nás pesanů tak i našich paniček. O těchto jarních prázdninách, které panička měla tento týden jsme chtěli jít včera na "výroční" prochajdu, ale protože jsme včera přišli o našeho Bárta, tak panička neměla na procházku náladu :( . Ale hned jak bude čas tak se nějaká naplánuje :), i když toho času asi teď moc mít nebude, protože ve čtvrtek začíná autoškolu, tak doufám, že to paničce půjde rychle ať nemusí pořád otravovat taťku aby nás za holkama do Lulče vozil.

Přes týden jsme chodili jako obvykle ven, ale nějaké extra procházky se nekonaly, protože začal tát sníh a z lesa teklo plno vody, takže cesta po které chodíme byla plná bláta a vody... Panička taky vytáhla foťák a udělala fotky, tak se na ně můžete podívat. Jinak se mě panička pořád snaží odnaučit překusování aportu, ale zatím beznadějně, tak se na to asi vykašle a pak to nechá na odborníky na cvičáku :P

Dneska jeli páníci do Dolních Dunajovic na návštěvu k paniččiné sestřenici, ale hlavně mně jeli pro moje granulky Arden Grange, které odebíráme od Lenky z chovatelské stanice výmarských ohařů de Donawitz. Na mě se páníci tentokrát vykašlali a nechali mě doma, tak snad příště mě vezmou abych se zase viděl se svojí maminou Týnou. Mimochodem panička vyfotila Týnu a do její fotogalerie přidala i fotky, které pořídila z minulé návštěvy.

Taky, když už byli v Dolních Dunajovicích, tak se šli podívat na mojí dceru Agnes. Vyrostla z ní fakt pěkná slečna. Včera oslavila osum měsíců jako všechny štěňátka z vrhu. Má světlejší žlutou barvu, hluboký prostorný hrudník a pěkně úhlené zadní končetiny, akorát ta hlava by mohla být větší a čumák by nemusel být až tak dlouhej, ale na to, že je bez papírů vypadá pěkně. Samozřejmě nafotila panička fotky tak se na ně můžete podívat ve fotogalerii.

Konečně se panička rozhoupala aby dala fotky z dřívějších procházek k Bretovi do fotogalerie, tak se určitě podívejte. S jeho paničkou taky chystají nějakou prochajdu, tak jsme oba zvědaví jak nám hošánek vyrostl.

A taky jsme přidali fotky k mojí druhé dceři Endy s kterou jsem byl v lednu taky na procházce, tak se taky mrkněte. Panička musí taky popohnat páníčka Asty, aby jí dodal její fotečky a konečně se s ním domluvit na prochajdě abych se taky po dlouhé době viděl s dcerou a mojí "manželkou" Ritou. Bohužel už asi čtyři měsíce píše panička emaily do Zlína k páníkům červenýho pejska Luxe a ti jí slibují, že jí fotky pošlou až bude čas... Tak jsme zvědaví, kdy si ten čas udělají. S páníkama od žluté Eny moc v kontaktu nejsme, zatím nám žádné fotky neposlali, protože nemají přístup k internetu, tak doufáme, že se to časem změní.

O prázdninách se panička rozhodla, taky zpracovat mojí fotogalerii z roku 2009, takže už je kompletní :)
Zase někdy ahoj a doufáme, že už sem budeme psát jen ty radostné novinky. Chester s paničkou :)